Kalkulátor

01
Cél

Mire jó?

Segít megtervezni az újrabefektetéssel (kamatos kamat) kapcsolatos bevételeinket.

A kalkulátor 50$-ként újrabefektetést végez. Az új csomagok saját 600 napos ciklust futnak be.

Könnyen belátható, hogy jutalékaink újrabefektetésével sokkal gyorsabban juthatunk nagyobb bevételhez, mivel egyre nagyobb összeg után kapunk passzív jövedelmet. 

Segít megtervezni jövőbeli konkrét időpontra szükséges bevételeinket. Vagy láthatjuk mikorra érünk el akkra összeget, ami biztosítja havi pénzügyi szükségleteinket.

Ha vannak meghívásokból jutalékaink, akkor azokkal is kalkulálhatunk. A napi meghívási jutalékot megszorozzuk 200-al, és meg is kapjuk mekkora alapbefizetésnek felel meg.

02
Alkalmazás

Hogyan használjuk?

Elég csak az alapösszeget megadni, és 600 napra lebontva megkapjuk a napi bevételeinket, benntlévő tőkénket.

Napi bevételek alakulása (1000$):
143. nap: kétszeres
225. nap: háromszoros
283. nap: négyszeres
328. nap: ötszörös
365. nap: hatszoros

Először adjuk meg a kezdőtőkénket a Starting Membership mezőben. Utána a táblázat automatikusan frissül 600 napra.
A legfontosabb oszlop a Daily Rewards, ami a napi jutalékaink alakulását mutatja. Könnyen számolhatunk belőle havi jövedelmet. 
A másik fontos oszlop a Membership Rewards Running Balance. Azt mutatja mekkora összeget fog még kifizetni nekünk a rendszer. Ha 600 napig minden bevételünket újra befektetjük, akkor alap összegtől függen kb. 40 szeres jutalék vár arra, hogy kikérjük. Természetesen ez továbbra is csak napi 0,5%-al lehetséges csökkenő mértékben, ahogyan az egyes rebuy csomagok 600 napja kifut.

A kalkulátor nem alkalmas rész visszaforgatás számolására, továbbá nem tudja kezelni az ajánlói rendszer jutalékait. Azt nekünk kell kiszámolni és utána korrigálni az alap összeget.